برنامه جدید ناسا برای سفرهای مجازی فراخورشیدی
1397/04/05
شاید سفر به سیارات دیگر هنوز غیرممکن به نظر برسد، اما تورهای مجازی ناسا، میتواند تا حدی احساس سفر به سیارات فراخورشیدی را بازسازی کند. این برنامه جدید به شما اجازه میدهد تا به سیارههایی بیرون از منظومه شمسی که به طور پیشرفتهای تصویرپردازی شدهاند، سفر کنید.
در اولین رونمایی از پوستر سفرهای فراخورشیدی در سال گذشته، استقبال بینظیری از آنها صورت گرفت. اکنون با استفاده از اطلاعاتی که دانشمندان از مشاهدات خود به دست آوردهاند، این سفرها در دنیای واقعی شبیهسازی شدهاند.
در بین سیارههایی که میتوانید به آنها سفر کنید، سیاره کپلر-۱۶بی نیز حضور دارد، که مانند سیاره تخیلی تاتویین در فیلم جنگ ستارگان دو خورشید دارد. این بدین معنا است که هر چیزی که شما در سطح سیاره میبینید، مثل صخرهها، دارای دو سایه است.
روی سیاره کپلر-۱۸۶اف، شما میتوانید علفهای قرمز ببینید، به این دلیل که فتوسنتز آنها تحت تاثیر طول موج فوتون-ای ستارهاش، قرمز به نظر برسد.
دانشمندان هنوز نمیدانند که آیا حیات در این سیاره وجود دارد یا خیر؛ اما این سیاره از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ زیرا اولین سیارهای است که در یک «منطقه قابل سکونت» به دور ستارهای دیگر با مقیاسهایی مشابه زمین ما یافت شده است..
شما همچنین میتوانید سفری مجازی به تراپیست-۱ای داشته باشید، سیاره دیگری که ممکن است احتمال وجود حیات آنگونه که ما میشناسیم، در آن وجود داشته باشد. این سیاره کمی کوچکتر از زمین است، اما یک تفاوت اساسی با آن دارد، یک سال در آن ( مدت زمانی که طول میکشد تا به دور ستاره خود بچرخد) تنها چهار روز است.
مارتین استیل از بخش «ماهواره نقشه برداری فراخورشیدی گذران» ناسا در اینباره میگوید:
به دلیل اینکه این سیارات بسیار دور هستند، در حال حاضر غیرممکن است که جو آنها را شناسایی کنیم؛ یا شرایط جوی آنها را مورد بررسی قرار دهیم؛ اگر واقعا جوی وجود داشته باشد. در نتیجه، ما دانش محدودی درباره این دنیاهای بسیار دور داریم، اما شبیهسازی سطح آنها به ما این امکان را میدهد تا کمی از شرایط آنها را بررسی کنیم.